Afstuderen, Stages en BBL

Bekijk hier de mogelijkheden

Op zoek naar je droombaan

Ben je op zoek naar je eerste "droombaan" of toe aan een volgende stap in je carrière, bekijk dan onze vacatures. In de markt van de precisie rechtgeleidingen en positioneersystemen behoren wij tot de wereldtop. Door de stabiele groei die wij doormaken hebben wij verschillende vacatures open staan. Ben je op zoek naar een afstudeer- of stageopdracht of een BBL plek klik dan hier.

Actuele vacatures

Bekijk alle vacatures >

Staat je droombaan er niet bij, dan kun je via deze link, middels een open sollicitatie reageren. Wie weet is er een functie vrij die nog niet online staat.

Waar kun je ons binnenkort tegenkomen

Medewerkers van ons bedrijf zetten zich met veel plezier in om anderen enthousiast te maken voor een baan in de techniek. Met regelmaat zijn zij dan ook te vinden op beurzen, open dagen op scholen en universiteiten, banenbeurzen en andere activiteiten voor scholieren, studenten en werkzoekenden.

 

Evenementen

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen.

 

 

Ook interessant voor jou

Elk talent een kans, met training on the job

Lees hier een interessant artikel waarin verteld wordt hoe wij omgaan met onze werknemers. Welke mogelijkheden wij bieden voor opleidingen en bijscholing met het doel dat onze medewerkers fit en flexibel blijven voor de uitdagingen van de toekomst.

Hoe wij met je gegevens omgaan lees je in ons privacy statement.