Ga voor een baan in de hightech industrie!

Bekijk alle vacatures

Op zoek naar je droombaan

Ben je op zoek naar je eerste "droombaan" of toe aan een volgende stap in je carrière, bekijk dan onze vacatures. In de markt van de precisie rechtgeleidingen en positioneersystemen behoren wij tot de wereldtop. Door de stabiele groei die wij doormaken hebben wij verschillende vacatures open staan. Klik op de links als je op zoek bent naar een afstudeer- of stageplaats of een BBL plek.

Winnaar Mastery Oeuvre Award

Op woensdag 18 mei hebben wij de Mastery Oeuvre Award gewonnen. Een prijs voor de organisatie die het meest open, betrokken en inspirerend is geweest om talent te binden, boeien en bestendigen.

De organisatie omschrijft haar keuze als volgt:
Dit jaar is de prijs uitgereikt aan PM, een familiebedrijf uit Dedemsvaart die precisie rechtgeleidingen en positioneer systemen ontwerpt en bouwt voor de wereldwijde hightech industrie. Een uniek bedrijf en parel in de regio en ook voor Nederland. Gerlo Prinsen nam de prijs in ontvangst.

Gerlo: “Typerend voor PM is de samenwerking op de werkvloer tussen mensen met diverse opleidingsniveaus. Dat maakt dat het bedrijf iedereen ruimte geeft te excelleren op zijn of haar niveau. Dat kan zijn op het gebied van frezen, draaien, tekenen, inkoop, montage waar we samenwerken met gemeenten en het onderwijs. Dit zorgt uiteindelijke voor een gemoedelijke sfeer en betrokkenheid onder de medewerkers.”

Als bedrijf zijn we trots op deze waardering en onze werknemers!

Een greep uit de vacatures

Bekijk alle vacatures >

Staat je droombaan er niet bij, dan kun je via deze link, middels een open sollicitatie reageren. Wie weet is er een functie vrij die nog niet online staat.

Wat houdt werken bij PM in?

Werken bij PM betekent werken in de hightech. Je werkt (direct/indirect) aan producten die wereldwijd worden gebruikt door toonaangevende fabrikanten in de elektronische chip-, medische en analytische industrie. PM behoort tot één van de beste bedrijven ter wereld in haar vakgebied, waar jij ook een onderdeel van bent.

Samen bouwen wij aan de toekomst van PM!