Afstuderen en Stages

Meld je aan voor meer informatie

PM biedt studenten met een mbo-, hbo-, of wo-opleiding de mogelijkheid om in een professionele organisatie te werken aan uitdagende projecten. Wij werken aan innovatieve projecten voor onze klanten op o.a. medisch en technologisch gebied met als resultaat het opleveren van producten die de samenleving kunnen verbeteren.

Onze organisatie kenmerkt zich door een informele en transparante sfeer. Je werkt tussen ervaren collega's waardoor je extra veel leert en de organisatie snel leert kennen. We hebben een platte organisatie waardoor iedereen snel te bereiken is en je snel en makkelijk keuzes kunt maken. 

Wij vergelijken ons graag met de Champions League, maar dan voor de hightech industrie. Wij zijn gedreven, enthousiast en gaan voor het allerbeste resultaat. Wil jij met ons mee ontwikkelen?

Ruime keuze

Door de verticale integratie van het productieproces is er veel keuze in vakgebieden om stage te lopen. Denk hierbij aan R&D, Engineering, HR, Sales, Supply Chain, Logistiek. Ook op het gebied van Mechatronica zijn wij met onze hightech positioneersystemen een belangrijke wereldspeler en zijn er mogelijkheden voor een interessante afstudeerstage. Neem contact met onze afdeling HR op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Het aanbod gaat verder dan de uitgelichte stagevacatures die hieronder staan.

Uitgelichte stagevacatures

Interesse?

Heb je interesse in onze organisatie en zoek je een passende stage of afstudeeropdracht; stuur dan een mail aan onze afdeling HRM, mevr. Aletta Snitjer via werkenbij@PM.nl waarin de volgende punten aan de orde komen:

  • Je motivatie;

  • Stage opdracht;

  • Start- en einddatum + omvang (= aantal uren of dagen per week);

  • Je CV.

Ook interessant voor jou

Terug naar alle vacatures