Alle vacatures

Met meer dan 200 collega's werken we aan het succes van PM. Om het groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen hebben wij nieuwe collega's nodig.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er (nog) niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie! Wellicht komt er op korte termijn een functie vrij die bij jouw profiel past. Ga naar de open sollicitatie pagina.

Over PM

PM, een Nederlands familiebedrijf en gevestigd in Dedemsvaart, ontwikkelt en levert hoogwaardige rechtgeleidingsystemen, precisie positioneertafels en mechatronische systemen. Deze worden wereldwijd gebruikt in verschillend industrieën waaronder de halfgeleider-, optische-, medische- en de analytische industrie. Verder lezen

Waar kun je ons binnenkort tegenkomen

Medewerkers van ons bedrijf zetten zich met veel plezier in om anderen enthousiast voor een baan in de techniek te maken. Met regelmaat zijn zij dan ook te vinden op beurzen, open dagen op scholen en universiteiten, banenbeurzen en andere activiteiten voor scholieren, studenten en werkzoekenden.

Evenementen

Girlsday
Donderdag 11 april 2019 -  Hardenberg
Donderdag 23 mei 2019 - Dedemsvaart
Een dag vol workshops, bedrijfsbezoeken en speeddate met vrouwen uit de techniek. Zo proberen wij samen met het onderwijs meiden enthousiast te maken voor techniek en ICT.

Meer informatie volgt...

 

Ook interessant voor jou

Terug naar homepage

Startpagina Werken bij PM