Alle vacatures

Met bijna 200 collega's werken we dagelijks aan het succes van PM. Om het groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen hebben wij nieuwe collega's nodig.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er (nog) niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie! Wellicht komt er op korte termijn een functie vrij die bij jouw profiel past. Ga naar de open sollicitatie pagina.

Over PM

PM, een Nederlands familiebedrijf en gevestigd in Dedemsvaart, ontwikkelt en levert hoogwaardige rechtgeleidingsystemen, precisie positioneertafels en mechatronische systemen. Deze worden wereldwijd gebruikt in verschillend industrie├źn waaronder de halfgeleider-, optische-, medische- en de analytische industrie. Verder lezen

Waar kun je ons binnenkort tegenkomen

Medewerkers van ons bedrijf zetten zich met veel plezier in om anderen enthousiast voor een baan in de techniek te maken. Met regelmaat zijn zij dan ook te vinden op beurzen, open dagen op scholen en universiteiten, banenbeurzen en andere activiteiten voor scholieren, studenten en werkzoekenden.

Evenementen

Op 17 en 18 juni gaat de Innofuture plaatsvinden in Hardenberg. Een groot tech-evenement voor kinderen en jongeren waar op een speelse manier techniek & innovatie tot leven komt. De vrijdag is gereserveerd voor de leerlingen van klas 1 van het voortgezet onderwijs. De zaterdag is voor iedereen toegankelijk, de toegang is gratis. Op de stand van PM kun je zelf leuke (spectaculaire) activiteiten uitvoeren.

Ook interessant voor jou

Terug naar de homepage

Startpagina WerkenbijPM