Montagemedewerker

  • Assemblage werkzaamheden;

  • Goede begeleiding;

  • Geen specifieke vooropleiding gevraagd;

  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden;

  • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig;

  • Fulltime.

Ik wil solliciteren

Je taken en verantwoordelijkheden

Jij zorgt voor het monteren, reinigen en verpakken van halffabricaten/eindproducten.

De halffabricaten/eindproducten variëren in grootte en daarom vereist het monteren precisie. Daarnaast zorg je, samen met je collega’s op de afdeling, dat de gestelde doelstellingen behaald worden.

Wat bieden wij jou

Wij bieden jou een overeenkomst voor bepaalde tijd, met zicht op een vast dienstverband. Je wordt beloond conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijf, je ontvangt 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer indien je buiten een straal van 10 kilometer woont.

Ieder jaar krijg je ADV- en vakantiedagen op basis van de CAO. Wij bieden jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou!

Wat vragen wij van jou

Wij vragen van jou motivatie en leergierigheid! Je kunt zowel goed samenwerken als ook zelfstandig, houdt van routine en werkt nauwkeurig. Daarnaast heb je affiniteit met de techniek en oog voor kwaliteit.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via werkenbij@PM.nl of vul het onderstaande formulier in. Wil je meer weten over de vacature voordat je gaat solliciteren? Aletta Snitjer, HR Adviseur, vertelt je er graag meer over! Je kunt Aletta bereiken via het telefoonnummer (0523) 61 22 58.

Voor ons privacy statement verwijzen wij je naar de link op onze homepage www.werkenbijPM.nl.

Ik wil solliciteren

Vul onderstaand formulier in en één van onze collega's van HR zal dan contact met je opnemen.