Over PM

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf uit Dedemsvaart en ontwikkelen en leveren hoogwaardige rechtgeleidingsystemen, precisie positioneertafels en mechatronische systemen. Deze worden wereldwijd gebruikt in verschillende industrie├źn waaronder de halfgeleider-, optische-, medische- en de analytische industrie. Ons bedrijf is in 1966 opgericht en in eerste instantie werden er matrijzen en onderdelen geproduceerd. Al snel deed de vraag naar rechtgeleidingen zijn intrede en sindsdien hebben wij ons daarin steeds verder gespecialiseerd.

Tot op de dag van vandaag zijn wij de toonaangevende fabrikant in ons marktsegment en bedienen wereldwijd belangrijke klanten.

 

Als fabrikant houden wij ons continu bezig met het verbeteren en het ontwikkelen van nieuwe producten waar onze klanten om vragen. Naast onze standaard producten maken wij ook klantspecifieke producten.

Uniek aan ons bedrijf is dat wij de ontwikkeling van de producten en alle bewerkingen in eigen beheer doen waarvoor de modernste middelen en machines gebruikt worden.

Werken bij PM is werken met passie!

Op onze hoofdvestiging in Dedemsvaart werken ruim 150 mensen iedere dag met passie voor het vak! Samen zorgen wij voor kwaliteit; dat is waar onze klanten om vragen. Iedere medewerker telt en is een belangrijke schakel in het productieproces. Van ontwikkeling, produceren tot en met assembleren en distribueren. Onze organisatie kent een informele cultuur.

Korte bedrijfsfilm

In deze korte film krijg je een impressie van onze producten, de vakmensen en de faciliteiten.