Vacature Productiemedewerker Metrologie Junior

Wil jij intern worden opgeleid tot meetspecialist? Wij bieden jou de mogelijkheid! Als Productiemedewerker Metrologie Junior word je intern opgeleid tot meetspecialist en krijg je persoonlijke begeleiding. Je voert hoofdzakelijk controlemetingen met behulp van 3D- en CMM-meetapparatuur op de deel- en eindproducten uit. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het keuren en controleren van de bewerkte producten, om hiermee de nauwkeurigheid die wij garanderen aan de klant te waarborgen.

Direct solliciteren

Je verantwoordelijkheden en taken zijn:

  • Het in opdracht en binnen de aangegeven tijd afleveren van de producten met de vereiste kwaliteit;

  • Met hulp van collega’s correct gebruik van de 3D- en CMM-meetapparatuur;

  • Het verzorgen van de juiste registraties, zoals de uren- materiaal- en kwaliteit registratie;

  • Het zorg dragen voor de orde en netheid binnen de afdeling;

  • Onder leiding uitvoeren van controlemetingen op de deel- en eindproducten met behulp van 3D- en CMM-meetapparatuur;

  • Ondersteunen van collega’s bij het tussentijds controleren van de kwaliteit en de eisen van de producten met behulp van de hulpgereedschappen;

  • Doorgeven van de gewerkte uren per opdracht/order;

  • Controleren van de hulpmiddelen.

Je dag kan er als volgt uit zien:

Om 7:30 uur start je werkdag. Samen met je collega’s bespreek je de werkzaamheden voor de dag en gaan jullie aan de slag. Jij bent vandaag verantwoordelijk voor het controleren van 3 werkorders.

Met behulp van de CMM-meetapparatuur ga jij de producten meten, controleer je de kwaliteit en verzorg je de registratie. Om 12:00 uur is het tijd voor een lunch in de kantine of een lunchwandeling.

Na de lunch gaan jullie verder met de werkzaamheden. Een collega vraagt je hulp bij het meten van een speciaal product. Samen gaan jullie aan de slag en opnieuw blijkt het product echt zo nauwkeurig te zijn als dat wij garanderen: fantastisch! Snel weer terug naar je eigen werkzaamheden, want voordat je het weet is het alweer 16:30 uur. Tot morgen!

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een overeenkomst voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband.

Je wordt beloond conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijf (afhankelijk van ervaring), ontvangt 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer indien je buiten een straal van 10 kilometer woont.

Ieder jaar krijg je ADV- en vakantiedagen op basis van de CAO. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Je collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou.

Kies je voor werken in de techniek, dan kies je voor een baan met toekomstperspectief!

Wat houdt werken bij PM in?

Werken bij PM betekent werken in de hightech. Je werkt (direct/indirect) aan producten die wereldwijd worden gebruikt door toonaangevende fabrikanten in de elektronische chips, medische- en analytische industrie.

PM behoort tot één van de beste bedrijven ter wereld in haar vakgebied, waar jij als Productiemedewerker Metrologie Junior ook een onderdeel van bent!

Werken bij PM betekent ook gezelligheid! Je kunt deelnemen aan diverse activiteiten en feestjes. De vrijdagmiddagborrel mag natuurlijk ook niet ontbreken, iedere vrijdag sluiten wij de week af met een borrel in de kantine.

 

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen van jou de inzet om kennis van en ervaring op te doen met het lezen van tekeningen, werken met 3D- en CMM-meetapparatuur en de kwaliteitsregistratie.

Heb jij daarnaast minimaal een havo diploma, affiniteit met de techniek en ben je bereid om cursussen of trainingen te volgen? Dan zijn wij een match!

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via werkenbij@pm.nl 

Mocht je meer willen weten over de vacature voordat je gaat solliciteren? Aletta Snitjer, HR Adviseur, vertelt je er graag meer over! Je kunt Aletta bereiken via het telefoonnummer (0523) 612 258.

Voor ons privacy statement verwijzen wij je naar de link op onze homepage werkenbijpm.nl

Ook interessant voor jou