Afstuderen, Stages en BBL

PM biedt studenten de mogelijkheid om in een professionele organisatie te werken aan uitdagende projecten. Wij werken aan innovatieve projecten voor onze klanten op o.a. medisch en technologisch gebied met als resultaat het opleveren van producten die de samenleving kunnen verbeteren.

Werken en leren via een BBL-traject

Wij bieden mogelijkheden om binnen onze organisatie te werken en te leren via een BBL-traject. Dit kan zowel via een opleiding zoals bij een RTC als via een andere opleiding. We streven ernaar om je op te leiden tot een echte vakspecialist met goede toekomstperspectieven. Na je BBL periode bespreken we met jou de mogelijkheden voor een dienstverband bij PM.

Momenteel zijn wij op zoek naar mensen met MBO niveau 2 en potentie niveau 3, niveau 3 en niveau 4.

Lees hier een artikel van het Regionaal Techniek Centrum.

Elk talent een kans, met training on the job

Lees hier een interessant artikel waarin verteld wordt hoe wij omgaan met onze werknemers. Welke mogelijkheden wij bieden voor opleiding en bijscholing met het doel dat onze medewerkers fit en flexibel blijven voor de uitdagingen van de toekomst.

Heb je interesse in onze organisatie en zoek je een passende stage of afstudeeropdracht; stuur dan een mail aan  onze afdeling HRM, mevr. Aletta Snitjer via werkenbij@pm.nl waarin de volgende punten aan de orde komen:

  • Je motivatie;

  • Stage opdracht;

  • Start- en einddatum + omvang (= aantal uren of dagen per week);

  • Je CV.

Meer weten?

Neem dan vandaag nog contact op met onze afdeling HRM, mevr. Aletta Snitjer, per e-mail werkenbij@pm.nl, vermeld daarbij als referentie Stage en afstuderen en wij gaan kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ook interessant voor jou