Teamleider Technische Dienst

 • Leiding geven aan de TD; 

 • Prioriteiten stellen; 

 • Verrichten van reparaties;

 • Voorkomen en verhelpen van storingen;

 • Flexibel, gemotiveerd en daadkrachtig;

 • Fulltime functie.

Ik wil solliciteren

Als Teamleider Technische Dienst stuur je een team van gedreven personen aan. Je bent verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan de machines en het verrichten van preventief onderhoud. Je houdt het overzicht, maakt een planning en stelt de juiste prioriteiten. Daarnaast verrichten jij en je team onderhoudswerkzaamheden in en aan het gebouw en draag je zorg voor de orde en de netheid in de werkplaats. Alles ten behoeve van een optimale werkomgeving.

Je taken en verantwoordelijkheden

 • Het houden van overzicht en maken van een planning;

 • Het stellen van prioriteiten in de werkzaamheden;

 • Het aansturen en helpen van de collega’s uit het team;

 • Het adviseren van het management over het machinepark;

 • Het maken van een plan ten behoeve van periodiek of preventief onderhoud;

 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan machines en het gebouw;

 • Het verrichten van reparaties;

 • Het voorkomen en verhelpen van storingen aan machines;

 • Het verzorgen van de materiaalvoorraad en gereedschapsbeheer;

 • Het ondersteunen bij productiewerkzaamheden;

 • Het verzorgen van de orde en netheid in de werkplaats.

 

 

Je dag kan er als volgt uit zien

Om 7:15 uur stap je het gebouw binnen omdat je om 7:30 uur start met werken. Je pakt een kop koffie, start de computer op en kijkt welke werkzaamheden er allemaal moeten gebeuren vandaag. Aan de hand van het overzicht dat je gistermiddag hebt gemaakt verdeel je de taken onder je teamleden.

Net wanneer iedereen aan het werk is komt de manager productie naar je toe: er is een storing bij één van de machines. Je weet dat dit prioriteit heeft dus zorgt ervoor dat de storing zo snel mogelijk verholpen wordt. De afdeling kan weer verder en ook jij pakt je overige werkzaamheden weer op.

Je doet een controle van de voorraad van de werkplaats en loopt langs je collega’s om te vragen of ze tegen problemen aanlopen. Vervolgens maak je een planning voor het preventief onderhoud van het machinepark.

Voor de pauze heb je een overleg met alle managers waarbij je advies geeft over een machine.

 

Op basis van een door jou gemaakte storingsanalyse denk je dat het goed zou zijn als de machine wordt vervangen.

Na de pauze wordt je door meerdere collega’s gebeld met een probleem. Het grootste deel van deze problemen zijn niet dringend dus die verwerk je in je to-do-lijst zodat een collega uit je team er op een later moment prioriteit aan kan geven.

Je begint aan het overzicht van de onderhoudsbudgetten van aankomend jaar. Wanneer een collega aangeeft klaar te zijn met zijn taak help je hem op weg met een nieuw opdracht.

Tevreden ga je om 16:30 uur naar huis. Je blijft buiten werktijd oproepbaar voor noodgevallen en daar heb je geen problemen mee. Tot morgen!

Wat bieden wij jou

Een afwisselende functie met zowel praktische- als theoretische aspecten. Wij bieden jou een overeenkomst met zicht op een vast dienstverband. Je wordt beloond conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijf (afhankelijk van kennis & ervaring) ontvangt 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer indien je buiten een straal van 10 kilometer woont. Ieder jaar krijg je ADV- en vakantiedagen op basis van de CAO.

Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je verder ontwikkelen. 

Wat vragen wij van jou

Je bent niet bang om initiatief te tonen, bent flexibel en kan prioriteiten stellen. Je kunt goed samenwerken en werkt nauwkeurig. Je hebt een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar op het HBO. Je bent leergierig en gemotiveerd.

Daarnaast heb je al enige jaren ervaring met leidinggeven en weet jezelf binnen korte tijd de werkzaamheden bij PM eigen te maken. Je hebt oog voor kwaliteit en hebt een servicegerichte houding. Je ziet het als een uitdaging om problemen op te lossen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via werkenbij@PM.nl. Wil je meer weten over de vacature voordat je gaat solliciteren? Irene Koopman, HR Adviseur, vertelt je er graag meer over! Je kunt Irene bereiken via het telefoonnummer (0523) 61 22 58.

Voor ons privacy statement verwijzen wij je naar de link op onze homepage werkenbijPM.nl

Ik wil solliciteren 

Vul onderstaand formulier in en één van onze collega's van HR zal dan contact met je opnemen.